Πάει περίπου ένας χρόνος από τότε που παραιτήθηκε ο Σταύρος Παπασωτηρίου από τη διοίκηση του Μποδοσάκειου, και το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας έχει μείνει ακέφαλο, με την διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας Δέσποινα Καρασαββίδου να εκτελεί χρέη διοικητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Π”, είχε προκριθεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας μία λύση να υπάρξει προσωρινός αντικαταστάτης στη θέση του διοικητή, μέχρις ότου φέρει καρπούς η νέα μεγάλη προκήρυξη που έγινε μέσω ΑΣΕΠ για τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Μάλιστα προτάθηκε για τη θέση της διοικήτριας μία εκπαιδευτικός από την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, η οποία υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση.

Και ενώ περιμέναμε από μέρα σε μέρα να οριστεί, τελικά φαίνεται ότι τα πλάνα άλλαξαν. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως δεν θα υπάρξει προσωρινός διοικητής, αφού ναυάγησε το σεναριο της τοποθέτησης της φλωρινιώτισας εκπαιδευτικού και ότι το νοσοκομείο θα περιμένει τον νέο Διοικητή, του ο οποίος θα οριστεί με την κανονική διαδικασία, δηλαδή μέσω ΑΣΕΠ τους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται πως η διαδικασία επιλογής των διοικητών όλης της χώρας προχωράει και πως τις μέρες αυτές, όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τα τυπικά προσόντα αναμένεται να δοκιμαστούν σε γραπτές εξετάσεις.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X