Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε την Ματίνα Ζιώγου, μέλος «Υψικάμινου».

Η κα. Ζιώγου αναφέρθηκε στον Σύλλογο «Υψικάμινος», ο οποίος είναι μια πρωτοβουλία και προσπάθεια ατόμων που παρά το γεγονός ότι ζουν σε μια μικρή πόλη στην περιφέρεια, αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν με ο,τι δυνάμεις έχουν να κάνουν κάτι ωραίο, εισπράττοντας μεγάλη χαρά μετά από κάθε δράση και την αποδοχή που έχει αυτή από τον κόσμο.

Σύμφωνα με την κα. Ζιώγου: «Στόχος είναι να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ, να βρει τους φίλους του, να γνωρίσει ανθρώπους, να φύγουμε από την πλατφόρμα της τηλεόρασης κι απ’ το delivery  και να βγούμε έξω, να ακούσουμε μουσική, να δούμε θέατρο και σινεμά και να απαλύνει όλο αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια».

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, θα πραγματοποιηθεί το International Micro μ Festival, με 15 ταινίες μικρού μήκους. Πρόκειται για ένα διεθνές φεστιβάλ με την συμμετοχή 9 πόλεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η 13η φορά που διοργανώνεται γενικά και η τέταρτη φορά που το διοργανώνει η «Υψικάμινος».

Καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν τα εισιτήρια διαδικτυακά, για να γίνει εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και γιατί στο Πνευματικό Κέντρο δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με POS.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ. Απευθύνεται σε ηλικίες από 15 ετών και άνω.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X