Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Γλυκιά Ζωή» της Κοζανίτισσας Αλεξάνδρας Βαγιώτα από τις Εκδόσεις Παρέμβαση

Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα της Αλεξάνδρας Βαγιώτα με τίτλο «Γλυκιά Ζωή» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Ο ρόλος του έρωτα και τα περίεργα παιχνίδια, που παίζει η μοίρα στη ζωή των ανθρώπων, είναι κεντρικά στοιχεία στο έργο αυτό. Η πλοκή ξεδιπλώνεται γύρω από δύο νέα παιδιά, τη Ζωή και τον Ορφέα, που μέσα από έντονες και ανατρεπτικές καταστάσεις, αποδεικνύουν ότι η πραγματική αγάπη είναι διαχρονική και δεν μπορεί να χαθεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

 

«Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και τη μοίρα»

 

Η Αλεξάνδρα Βαγιώτα γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1978. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κοζάνης και, συγκεκριμένα, από το τμήμα Σχεδιαστών των Δομικών Έργων. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, ενώ, παράλληλα, εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος σε δημοτική επιχείρηση. Ασχολείται με τη συγγραφή από το 2015 και το μυθιστόρημα «Η Γλυκιά Ζωή» είναι το πρώτο της βιβλίο. Είναι παντρεμένη κι έχει δύο κόρες.

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: Καταψηφίσαμε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία για την Τηλεθέρμανση  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που έγινε την Πέμπτη 17/10 με θέμα την λειτουργία της

Read More »

“Μην τα ξαναλέμε” – Ραδιοφωνικό ένθετο στην εκπομπή “Ζουν Ανάμεσά μας” με τους Αντώνη Πουγαρίδη και Βασίλη Σκουλάκη (18/10/24)

Εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή 18/10, το νέο ραδιοφωνικό ένθετο της εκπομπής “Ζουν Ανάμεσά μας” με τον Αντώνη Πουγαρίδη, που φιλοξενεί τον Βασίλη Σκουλάκη, HR της KEYVOTO,

Read More »
X