Με έντονο ελληνικό στοιχείο η δεύτερη μέρα των προκριματικών το Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Βοσνία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να τελειώσει την δουλειά, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά και αποδεικνύοντας το πόσο καλύτερη ομάδα είναι από την επερχόμενη αντίπαλό της.

 

Η Μπόρατς όπως έδειξε στην πρώτη αναμέτρηση δεν αποτελεί φόβητρο για τους πρωταθλητές. Ωστόσο, απέδειξε πως είναι ικανή να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος της άμυνας του αντιπάλου της. Παρόλα αυτά, όσο αξιόπιστη και αν μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση της καθώς σε 4 φάσεις βρήκε δύο γκολ, η άμυνα της έχει αρκετά προβλήματα. Χαρακτηριστικά οι δύο στόπερ του ΠΑΟΚ πέτυχαν τα τρία γκολ και τα τρία με κεφαλιές μέσα από την καρδιά της περιοχής.

 

Το σκορ βάσει εικόνας θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Ωστόσο, με το σκορ στο 3-2 όλα είναι ανοιχτά. Έτσι, στους αγώνες σήμερα στρέφουμε την απόλυτη προσοχή μας στο παιχνίδι της Βοσνίας. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική και για την χώρα μας και την ειδική βαθμολογία της UEFA., καθώς σε περίπτωση που κάνουν το καθήκον τους όλες οι ελληνικές ομάδες η χώρα μας θα ανέβει στην 14η θέση.

 

Στοιχηματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον μία επιλογή σε bet builder στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς σε τόσο οριακά παιχνίδια η πρόβλεψη για σημείο είναι δύσκολη. Παρόλα αυτά, εμείς θα εστιάσουμε στα γκολ. Επιλογή μας το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05.

X