Για πρόκληση πανικού έκανε λόγο για ακόμα μία φορά η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπης Βέττα, σχετικά με την Τηλεθέρμανση.

Η κα Σδούκου όπως και πριν τις γιορτές απαντώντας στην τότε ερώτηση του Πάρι Κουκουλόπουλου, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος πανικού, καθώς η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης μέσω της λειτουργίας των μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου έως ότου προκύψει η λύση της ΣΗΘΥΑ, την οποία πλέον προχωράει η ΔΕΗ.

«Καταλαβαίνω το γνήσιο ενδιαφέρον σας για το θέμα αλλά όλο αυτό προκαλεί πανικό και δεν ξέρω αν γίνεται εντέχνως η ακούσια», τόνισε η Υφυπουργός ζητώντας μάλιστα ψυχραιμία στην παρούσα φάση καθώς ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου θα τροφοδοτεί την Τ/Θ Κοζάνης μέχρι να προκύψει η ισοδύναμη λύση.

Βέττα και Σδούκου είχαν αντιπαράθεση και για το σχέδιο απολιγνιτοποίησης με τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «βίαιη απολιγνιτοποίηση» και την Υφυπουργό να απαντά πως αυτή η ρητορική πρέπει να σταματήσει από την αντιπολίτευση καθώς η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένο σχέδιο πάνω σε μια κομβική και στρατηγική επιλογή για τη χώρα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X