Το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας τίμησε την 25η Οκτωβρίου 2023 “Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού” και με αφορμή την αφιέρωση του Μηνός Οκτωβρίου στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της Νόσου .

Οι Μαίες του Κέντρου Υγείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Ιατρικό, Ακτινολογικό και Υγειονομικό προσωπικό , υπό την καθοδήγηση της Διευθύντριας Ναυσικάς Πέγιου έλαβαν μία σημαντική πρωτοβουλία δίνοντας το παρών στη σημαντική αυτή Παγκόσμια Ημέρα, περνώντας το μήνυμα : “Ενημερώσου-Εξετάσου – Ζήσε” !

Στόχος της εν λόγω δράσης, σύμφωνα με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Πτολεμαΐδας Ναυσικά Πέγιου , είναι η ενημέρωση των γυναικών αναφορικά με τον καρκίνο του μαστού, η ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και η δυνατότητα εξέτασής τους .

Να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν η προσέλευση των γυναικών της Πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στη σημαντική αυτή δράση , ενώ οι Μαίες του κέντρου υγείας Πτολεμαΐδας τις προσέφεραν διαφορά γλυκά που παρασκεύασαν οι ίδιες με θεματολογία ανάλογη της Ημέρας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X