Τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, μαζί με τους συνεργάτες του, επισκέπτεται από το πρωί της Δευτέρας ο νέος Δήμαρχος, Γιάννης Κοκκαλιάρης, υλοποιώντας ουσιαστικά τη συμφωνία η οποία υπήρξε με τον νυν Δήμαρχο για ενημέρωση σχετικά με όλα τα τρέχοντα ζητήματα, εν όψει της ανάληψης καθηκόντων από 1/1/2024.

Τη Δευτέρα η αρχή έγινε με την Οικονομική Υπηρεσία, όπου ο Γιάννης Κοκκαλιάρης συνοδευόταν από τον Κώστα Κουρού, με τον τελευταίο να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Σήμερα, Τρίτη, σειρά είχε η Τεχνική Υπηρεσία με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη σύμφωνα με πληροφορίες να συνοδεύεται από τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Κώστα Βόμβα.

Ο νέος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είχαν πολύωρη σύσκεψη με τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και τη νυν Αντιδήμαρχο Νούλα Τουμπουλίδου, με την ενημέρωση να αφορά ζητήματα υπαλλήλων, στόλου και γενικής λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ενημέρωση για το ζήτημα της Πολιτικής Προστασίας και της ετοιμότητας εν όψει χειμώνα, ενώ φαίνεται πως νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θα αναλάβει ο Κώστας Βόμβας.

Η παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη, είχε να κάνει κυρίως με το ζήτημα των αθλητικών υποδομών, όπως το ΔΑΚ Κοζάνης και το Κολυμβητήριο της πόλης, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως ο πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΟΑΠΝ επί θητείας Λευτέρη Ιωαννίδη, θα αναλάβει ρόλο στο κομμάτι του αθλητισμού.

Στις σκέψεις του νέου Δημάρχου είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών να έχει την ευθύνη και της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης, ενώ σχεδιάζεται να υπάρχουν δύο ακόμα «χωρικοί» Αντιδήμαρχοι με ευθύνες σε Ελίμεια- Αιανή και Ελλήσποντο- Δ. Υψηλάντη, οι οποίοι θα έχουν άμεση συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σειρά έχει την Πέμπτη η Υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας, με κρίσιμο ζήτημα στο συγκεκριμένο τομέα να παραμένει η διαχείριση των αδέσποτων και το πως πλέον σκέφτεται να το διαχειριστεί η νέα δημοτική αρχή σε επίπεδο αρμοδιοτήτων.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X