“Καλή και παραγωγική θητεία” , ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά και στα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας όσοι παραβρέθηκαν στην τελετή Ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/12 /23 στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολήτου Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου, του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεωργίου Αμανατίδη , εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών φορέων.

Ευλογώντας το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καρποφόρα και δημιουργική θητεία με χρησιμες αποφάσεις για τον τόπο, μέσα από μια αγαστή συνεργασία όλων των μελών. Εμφανώς συγκινημένος ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς , πλαισιωμένος από παλιούς και νέους συνεργάτες ,ευχαρίστησε τους πολίτες που του εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή φορά το “τιμόνι ” του Δήμου Εορδαίας , τονίζοντας ότι θα “δουλέψουν” όλοι μαζί ως Δημοτική αρχή, με βασικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των δημοτών.,

Από την πλευρά του και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Ταταρίδης , υπογράμμισε ότι θα κάνει γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση συμβάλλοντας στις ωφέλιμες,για το Δήμο, αποφάσεις. Πολλές ευχές σε όλους και από εμάς , για μία καρποφόρα θητεία!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X