Όλο το ενδιαφέρον πέφτει πάνω στις ευρωπαϊκές μάχες. Ακολουθούν οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Εννοείται με τρομερό ελληνικό ενδιαφέρον, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Τι είναι το χαντικαπ μπασκετ

887. Ίντερ Κλουμ Ντ’ Εσκάλντες – ΑΕΚ (19:30)
Η ΑΕΚ αντί να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς με την ομάδα της Ανδόρας για το Κόνφερενς Λιγκ, στο τέλος αγχώθηκε και δυσαρέστησε τον κόσμο με την εικόνα που παρουσίασε στο φινάλε του αγώνα. Έχει την ευκαιρία να επανορθώσει άμεσα, δεν είναι μόνο η νίκη που χρειάζεται να πάρει για ένα σωρό λόγους, πρέπει να το κάνει και με πειστικό τρόπο. Συνεπώς αξίζει να ρισκάρουμε και να επιλέξουμε το να σκοράρει η ΑΕΚ Over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.60.

906. Μπότεβ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός (21:00)
Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα. Δεν είναι ικανοποιημένος από το σκορ, ήθελε κάτι καλύτερο και έδωσε το δικαίωμα στους Βούλγαρους να ελπίζουν. Σίγουρα είναι ανώτερος απ’ όλες τις απόψεις, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος σε μεγάλο βαθμό. Προβληματίζει στην άμυνα η ελληνική ομάδα, κάνει λάθη, η επιλογή μας θα είναι το G/G που πληρώνει 1.80.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X