Με την επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλώρινας , ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Ερυθροσταυρικής Αποστολή του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στην ακριτική Φλώρινα , αφού προηγήθηκε η ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Ειρηναίο και η επίσκεψη αγάπης στο “ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕΙΟ” Εκκλησιαστικό Γηροκομείο .

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

Στην καλαίσθητη Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου ,η υποδοχή έγινε από την Ηγουμένη , τη Γερόντισσα Συγκλητική, που αναφέρθηκε στο ιστορικό ιδρύσεως του Μοναστηριού από τον Μακαριστό Αυγουστίνο Καντιώτη , του οποίου ο τάφος βρίσκεται εκεί, ενώ μέσα από το μεστό λόγο της , για τα επίκαιρα προβλήματα της κοινωνίας μας, έδωσε μαθήματα Ζωής .

Οι καλοσυνάτες Καλόγριες προσέφεραν το παραδοσιακό κέρασμα και συνομίλησαν με όλους καλώντας τους και πάλι να επισκεφθούν την Ιερά Μονή. Στο δρόμο της επιστροφής με τον ικανότατο οδηγό Δημήτρη της επιχείρησης Καρυπίδη , όλοι κάτι σημαντικό είχαν να πουν ,από όσα αποκόμισαν, ζητώντας την επανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών και δράσεων!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X