Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα απόρροια της πολύ καλής πορείας που έχει ο Εορδαϊκός τις τελευταίες αγωνιστικές και την «έξοδο» της από επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά φέτος μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί των Τρικάλων, η ομάδα της Πτολεμαΐδας έκοψε την πίτα της για τη νέα χρονιά.

Για όλες τις αθλητικές ειδήσεις ακολουθήστε την αθλητική μας σελίδα στο FB  facebook.com /Sports. Eptolemeos/

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Κ. Βύζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικών Λ. Μεταξά, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ν. Λυσσαρίδης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς και ο Αντιδήμαρχος Χ. Κεσκερίδης.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας το προπονητικό τιμ και όλοι οι παίκτες και τυχεροί της πίτας ήταν ο  Petar Obadikj και οι Αντώνης Τσιάρας και Γιώργος Ζαχαρίας ενώ την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Χρήστος που είναι και φίλος της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λυσαρίδης αφού ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και της έδωσε συγχαρητήρια για την καλή πορεία που έχει τόνισε ότι τόσο η περιφερειακή αρχή όσο και αυτός προσωπικά θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφέροντας πως Εορδαϊκός = Πτολεμαΐδα και Πτολεμαΐδα = Εορδαϊκός και συνέχισε αναφέροντας «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που ξαναβάζετε στον ποδοσφαιρικό χάρτη αυτό που όλοι το έχουμε ως βίωμα και ως αγάπη και λέγεται Εορδαϊκός. Είναι ένα ιστορικό όνομα και αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας να αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας και δεν μιλώ σας δήμαρχος αλλά σαν φίλαθλος από τα παιδικά μου χρόνια.

Τα περισσότερα τα είπε ο πρόεδρος και εγώ θα πω λίγα λόγια για το θέμα του γηπέδου. Εκεί ενώ βγήκε το ΦΕΚ για την μελέτη για το γήπεδο που ονειρεύεται όχι μόνο η πόλη όχι μόνο η Εορδαία αλλά όλη η Δ. Μακεδονία και στο οποίο θα μπορούν να γίνουν και αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης έθεσε κάποια θέματα που είμαστε σε διαδικασία να τα λύσουμε, έχουμε έρθει σε συμφωνία  έτσι ώστε να γίνει διαβούλευση με την ομάδα και το μελετητή για ότι αλλαγές χρειάζονται στη μελέτη έτσι ώστε αυτή μετά να δούμε σε ποια χρηματοδότηση θα μπει κάτι για το οποίο έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία, ο Εορδαϊκός είναι μεγάλος απλά έλειπε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και θέλω να υποκλιθώ σαν δήμαρχος τώρα κόουτς σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και ακόμα μια μεγαλύτερη υπόκλιση σε όλο το τιμ της διοίκησης με την οποία συζητάμε πολλές ώρες για το πώς θα περάσουμε προβλήματα για να κάνετε εσείς καλύτερα την δουλειά σας.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Κρυτσάνης αφού ευχαρίστησε όσους τίμησαν την εκδήλωσε είπα μεταξύ άλλων « από τότε που αναλάβαμε έχουν περάσει 4 χρόνια και εμείς από πολλά κύματα.

Φέτος ήμαστε κοντά να πετύχουμε τους στόχους μας και σε αυτό έχετε συμβάλει όλοι σας.

Δίνουμε ένα καθημερινό αγώνα με όλους να υπερβάλουμε εαυτούς ο καθένας στο τομέα του. Ο Εορδαϊκός έλειπε από τις εθνικές κατηγορίες για 7 χρόνια και φέτος για εμάς είναι η χρονιά γνωριμίας με την κατηγορία και ευτυχώς μετά από παλινωδίες και κύματα έχουμε φτάσει αυτή τη στιγμή να είμαστε εκτός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά και πιστεύω θα μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος.

Θέλω να προσθέσω ότι ακόμα και αυτοί που δεν είναι εδώ όπως και οι παρόντες βοήθησαν να είμαστε εδώ γιατί όλοι με τον τρόπο τους έπαιξαν κάποιο ρόλο και δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος αποχωρεί δεν έχει συμβάλει με τον τρόπο του.

Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να κάνουμε αυτό το σύλλογο βιώσιμο, δηλαδή περιορισμένο στις δαπάνες του για να μπορέσει να μακροημερεύσει.

Σε αυτό πρέπει να συμβάλουν όλοι όπως και ο κόσμος που φέτος είναι λίγο πιο κοντά μας, όχι όσο θα θέλαμε αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να το εξηγήσουν που δεν είναι περισσότερο, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι παλιότερα.

Η δημοτική αρχή είναι κοντά μας, συζητάμε συνέχεια περιμένουμε περισσότερα, ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία και με την περιφερειακή αρχή αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια είχε τέτοια νοοτροπία που άφησε τον αθλητισμό πολύ πίσω με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις υποδομές να είναι απαράδεκτος για πολλά χρόνια δεν έχει συμβεί κάτι και προσπαθούμε όλο αυτό να το αλλάξουμε».

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X