Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Η σημασία της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού”, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στο Τραμπάντζειο γυμνάσιο Σιάτιστας.

Το θέμα παρουσίασε με αναλυτικό και απλό κατανοητό τρόπο η γιατρός κ. Σασοπούλου Γιώτα, Χειρουργός Ειδικός Παθήσεων Μαστού και Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ .
Η κ. Σασοπούλου Γιώτα είχε την ευκαιρία να αναλύσει το θέμα και να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που έθεσαν αρκετοί από το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Σασοπούλου εξέτασε όσες κυρίες το επιθυμούσαν.
Την εκδήλωση παρεβρέθηκε και χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων ευχαριστεί θερμά:
– Την κ. Σασοπούλου Γιώτα για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα του Συλλόγου και για την άψογη υλοποίηση της ενημερωτικής εκδήλωσης.
Το επιστημονικό υπόβαθρο της κ. Σασοπούλου, ο άψογος επαγγελματισμός της και η μεταδοτικότητα της κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι την τελευταία στιγμή και μοιράστηκε μαζί τους χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστεί
– Όλους όσους τίμησαν την ενημερωτική εκδήλωση με την παρουσία τους
– Τον Δήμο Βοΐου για την μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τη συνεχή υποστήριξη του στο έργο του Συλλόγου.

2 συλλήψεις αλλοδαπών χθες στη Φλώρινα – Αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών και εκκρεμή Απόφαση Δικαστηρίου

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο και αποσκοπούσαν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας,  συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνολικά

Read More »

Ο σημερινός σχολιασμός της επικαιρότητας στο True Story Radio από τους Αντώνη Πουγαρίδη και Ζήση Πιτσιάβα 22/10/24

Στη σημερινή εκπομπή “ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ” ο Αντώνης Πουγαρίδης και ο Ζήσης Πιτσιάβας σχολίασαν την υπογραφή της συμφωνίας για την Τηλεθέρμανση στην Αθήνα και τις

Read More »
X