Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας “Ο Σωτήρας” έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο κατάμεστο ” Καφέ Splendor” της Πόλης.

Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ισαάκ Νικολαΐδης , αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία του, τονίζοντας ότι και για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί διάφορες άλλες δράσεις, ενώ ευχαρίστησε την επιχείρηση Λαζαρίδη για την προσφορά δώρου , που αντιστοιχούσε στο “φλουρί” της Βασιλόπιτας .

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά , ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Ιωαννίδης , η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Κάτσιου και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σχεδόν όλων των Συλλόγων και των Φορέων της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση του Συλλόγου τίμησε το σύστημα Προσκόπων Εορδαίας , για τη σημαντική παρουσία του στα δρώμενα της περιοχής και για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ήταν μία καθόλα πετυχημένη εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στο διοργανωτή Σύλλογο!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X