Την πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται απέδειξε ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής του επίσκεψης στην περιοχή μας!

Μιας και βρέθηκε εδώ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι επισκέφτηκε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, από τις οποίες ενθουσιάστηκε, και απόλυτα δίκαια, και έριξε και μερικές μπαλιές, καθότι είναι και δεινός τενίστας, όπως λένε διάφορες έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες.
***
Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να δήλωσε ότι ασχολείται με το τένις για λόγους υγείας αλλά και πως θα ήθελε να στείλει ως Υπουργός Υγείας το μήνυμα προς όλους τους πολίτες ότι καλό είναι να αθλούνται, αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως το μήνυμα είχε, κυρίως, έναν αποδέκτη.

Τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη, με τον οποίο είναι γνωστό πως ο κ. Γεωργιάδης συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς… φιλίας, τόσο ισχυρούς που ωθεί τους δύο άνδρες στο να ανταλλάσσουν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα διαδικτυακές επιθέσεις μέσω twitter, χωρίς να υπολογίζονται πόσες λεκτικές ανταλλάσσουν από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και ήθελε να τονίσει την άριστη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κ. Υπουργός, εν αντιθέσει με τον αντίπαλο του, ο οποίος καπνίζει αρειμανίως και λέγεται πως η μόνη φωτογραφία του που υπάρχει χωρίς τσιγάρο είναι απ’ τα βαφτίσια του!
***
Πρόταση δική μας:
Μήπως ο κ. Γεωργιάδης να καλέσει το μεγάλο αντίπαλο του κ. Πολάκη να λύσουν τις διαφορές τους με μια παρτίδα τένις;

Ο αγώνας βέβαια θα μπορούσε να γίνει εδώ, στις εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας και είναι σίγουρο πως η περιοχή μας θα ωφελούνταν πολλαπλά αφού θα συρρεύσουν χιλιάδες φίλαθλοι απ’ όλη τη χώρα για να απολαύσουν έναν τέτοιο αγώνα.

Αρκεί βέβαια να γίνει μια μικρή τροποποίηση των κανονισμών και οι δύο αντίπαλοι εκτός από το να εκτοξεύουν τη μπάλα ο ένας στον άλλο, να μπορούν να εκτοξεύουν και πολιτικά… επιχειρήματα, για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
***
Μ’ αυτό τον τρόπο ίσως δούμε και κανένα επενδυτή στην περιοχή μας, σαν αυτούς που μας είχε τάξει ο κ. Γεωργιάδης όταν είχε εγκαινιάσει τη Βιομηχανική μας περιοχή, αλλά ακόμα δεν έφτασαν.
Διαφορετικά, χλωμό το βλέπουμε…

Οι βλαβερές συνέπειες του μίσους!
Η είδηση:
«Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή (21 Απριλίου 2024) το πρωί στο ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο στην Καβάλα. Στο τέλος της ακολουθίας και μετά από αναφορά του ιερέα εξ άμβωνος στην παρουσία της βουλευτή της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη στη λειτουργία, μία γυναίκα που φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής και στέλεχος του κόμματος Νίκη στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, πλησίασε την κ. Δεληκάρη, της φώναξε για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων, την εξύβρισε και τη… χαστούκισε
***
Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι «Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή», για να προσθέσει ακόμα πως «Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δεν φεύγει από τις θέσεις της»
Μια τοποθέτηση που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τιμά φυσικά τον προκαθήμενο της εκκλησίας μας.
***
Οι δηλώσεις αυτές του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου προβλήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, από τα περισσότερα τουλάχιστον, ως μια προσπάθεια να μπει ένα φρένο τόσο στις ακραίες φωνές όσο και σε, τυχόν, ακραίες ενέργειες που μόνο καλό δεν κάνουν ούτε στην εκκλησία αλλά ούτε και στην κοινωνία που εκφράζει.
Θα εισακουστεί όμως απ’ όλους;
Μακάρι, γιατί πράξεις σαν τη συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο οι συνέπειες του μίσους, που ορισμένοι καλλιεργούν και προωθούν εξ αιτίας των διαφορετικών αντιλήψεων που μπορεί να έχουν κάποιοι άλλοι.

X