Με κλείσιμο των κερκίδων για δύο(2) μήνες, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου σε πρώτη φάση, απαντά η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση των φαινομένων βίας και χουλιγκανισμού τα οποία σημειώνονται εντός και εκτός γηπέδων.

Το μέτρο θα αφορά τους αγώνες της Super League 1 και όχι άλλες κατηγορίες ή αθλήματα, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της απόφασης και για Ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων.

Κάτι τέτοιο μάλιστα θα συμβεί την Πέμπτη με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ενώ κανονικά με φιλάθλους θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Ελσίνκι στην Τούμπα την ίδια ημέρα.

Η απόφαση της κυβέρνησης ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος επισήμανε πως το μέτρο θα ισχύσει και για τις ομάδες Β’ οι οποίες συμμετέχουν στη Super League 2, δηλαδή τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ(Βόρειος Όμιλος) και Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό(Νότιος Όμιλος).

Αυτό σημαίνει πως η Κοζάνη θα δίνει κανονικά με φιλάθλους τους αγώνες της, εκτός από τον αγώνα της Τετάρτης 13/12 όπου φιλοξενείται στην Αθήνα από την ΑΕΚ Β’, παιχνίδι το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X