Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Κώστα Ιωαννίδη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε για την αντιδημαρχία την οποία ανέλαβε, στο κομμάτι του πολιτισμού το οποίο και κατέχει, τονίζοντας πως στόχος είναι να καταφέρει να ανέβει κι άλλο ο πολιτισμός στον τόπο. Το επόμενο βήμα του ιδίου θα είναι μεταξύ άλλων να έχει επαφές και με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, σημειώνοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πολιτιστικό ημερολόγιο ώστε οι εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη να μην “καπελώνει” η μία την άλλη.

“Εύχομαι να είναι τόσες πολλές οι πολιτιστικές δράσεις ώστε αναγκαστικά να μπαίνει η μία πάνω στην άλλη. Θα δούμε τι ζητούν οι σύλλογοι και τι νέο μπορούμε να κάνουμε, όλοι μαζί, δίνοντας μια καινοτόμα διάσταση με νέες ιδέες”, είπε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε πως είναι ανάγκη να υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ τόνισε πως ο πολιτισμός είναι ένα μεγάλο δέντρο που αγκαλιάζει τους πάντες και προσδίδει πολιτιστικό υπόβαθρο στην πόλη.

Επίσης, τόνισε πως οι εκδηλώσεις όπως η ΝΙΦΑΔΑ φέρνουν νέο κόσμο στην πόλη και αυτό είναι καλό παράδειγμα, σημειώνοντας πως τώρα θα σκύψουν το κεφάλι και θα δουλέψουν, με γνώμονα τη βελτίωση της κατάστασης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X