Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης έκανε ο Εορδαϊκός ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Τιτάνα Σερβίων με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι από τα δύο που θα δώσουν οι ομάδες (οι ημιτελικοί είναι “διπλοί”).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι με το Νίκο Κατακαλίδη να δίνει χρόνο ξεκούρασης σε κάποιους από τους βασικούς του παίκτες.

Το φίλμ του αγωνα
Στο 7ο σέντρα Δερβίσι κεφαλιά Παπαζήση 0-1 και 3 λεπτά μετα σουτ το Παπανικόπουλου στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 28ο ο Πούλιος γύρισε και ο Γροσδάνης από κοντά έκανε το 0-2.
Στο 33ο ο Παπαζήσης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαγκαλίδης.
Στο 50ο σουτ του Γροσδάνη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης κεφαλιά του Νίκολι απέκρουσε δύσκολα ο Βήττας.
Στο 60ο ο Παπανικόπουλος με σουτ στο “παραθυράκι” έκανε το 0-4 και ένα λεπτό μετά παράλληλη σέντρα Τακίδη πλασέ Πελέκα από κοντά άουτ
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Πραχάλης – Κωτούλας
Τιτάν Σερβίων: Θ. Βήττας, Μουρατίδης, Μαρούδης (75ο Μαραμής), Νταραμπάς, Διβηκέλης, Μπάκανος, Βαβλιάρας (70ο Αντωνόπουλος ), Παπαδόπουλος (65ο Λαβαντσιώτης), Πελέκας (70ο Παπαδημητρίου), Τακίδης, Νέστορας (75ο Γ. Βήττας)
Εορδαϊκός: Χατζησάββας (62ο Πουμπουλίδης), Στεργιόπουλος, Ούμπαντιτς (62ο Μάϊλαντ ), Ιλιέφσκι (62ο Άνταμς), Πούλιος, Τσαγκαλίδης, Παπαζήσης, Νίκολι, Παπαδόπουλος , Δερβίσι (21ο Γροσδάνης), Παπανικόπουλος.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X