Διαδικτυακή κόντρα με αφορμή το κολυμβητήριο Κοζάνης, το οποίο παραμένει κλειστό από το 2018, ξέσπασε μεταξύ του Προέδρου του ΟΑΠΝ Ζήση Μάρα και του πρώην Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, με αφορμή απάντηση του πρώτου σε σχόλιο πολίτη ο οποίος έκανε λόγο για «αδράνεια» της δημοτικής αρχής.

Ο Ζήσης Μάρας έγραψε «φτάνει πια, οι εκλογές τελείωσαν» και στη συνέχεια έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα του κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ, κάνοντας λόγο για χρονοβόρες διαδικασίες στα δημόσια έργα:

«Φτάνει πια, τελείωσαν οι εκλογές!  Η αρχική απόφαση ήταν να έχουμε ανοιχτό κολυμβητήριο, από μία δημοτική αρχή που «έκοψε» ανοιχτό κολυμβητήριο ,που ήταν να κατασκευαστεί στη ΖΕΠ! Μπαίνει ο εργολάβος και ολοκληρώνεται και η εσωτερική διαρρύθμιση, μετά την ενίσχυση του μεταλλικού σκελετού, ώστε να έχουμε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ, στο ΔΑΚ Κοζάνης! Παράλληλα τρέχει μέσω ΣΔΙΤ και το νέο κολυμβητήριο(33*25) στη ΖΕΠ! Αυτά που γράφω είναι η απόλυτη ΑΛΗΘΕΙΑ! Ποιος δεν θα ήθελε να τελείωναν όλα γρηγορότερα, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι διαδικασίες στα δημόσια έργα είναι χρονοβόρες!»

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του πρώην Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε λόγο για εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος στις εκλογές του 2019 από την παράταξη Μαλούτα, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αυτό έγινε με «άθλιο τρόπο»:

«Καμιά φορά στην πολιτική όταν ανοίγεις τον λάκκο του άλλου πέφτεις εσύ μέσα. Η παράταξη σου και ο επικεφαλής της τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά εκμεταλλευτήκατε το συγκεκριμένο θέμα (όπως και πολλά αλλά) με άθλιο τρόπο.

Σε καλώ να ξαναδείς τι είπατε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά το 2019 και τι έγινε έπειτα. Για το συγκεκριμένο ζήτημα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγνώμη για τα ψέματα που είπατε.

Και επειδή ως παράταξη επικαλείστε την εμπειρία σας, όταν δεσμευόσασταν σε γρήγορες διαδικασίας δεν ξέρατε για τις ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ διαδικασίες.

Όπως λες οι εκλογές τελείωσαν, ας είμαστε ειλικρινείς τουλάχιστον».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X