Πληθαίνουν οι επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα στην ευρύτερη περιοχή των Νομών Κοζάνης και Καστοριάς, μάλιστα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας κάνει λόγο σε σχετική ανάρτησή του στα social media για δέκα επιθέσεις, που έχουν σκορπίσει ανησυχία στους κυνηγούς. Οι επιθέσεις έγιναν στα όρια των Τοπικών Κοινοτήτων Βλάστης – Σισανίου – Ναμάτων – Γέρμας, με τον σύλλογο να αναφέρει:

«Προβληματισμό στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται για την άσκηση θήρας στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Καστοριάς στα όρια των Τοπικών Κοινοτήτων Βλάστης – Σισανίου – Ναμάτων – Γέρμας προκαλούν οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο (2) μήνες επιθέσεις λύκων σε κυνηγετικούς σκύλους κατά την άσκηση της θήρας. Οι απώλειες σκύλων από τις επιθέσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις δέκα (10) δημιουργώντας έντονη ανησυχία στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στην αναφερόμενη περιοχή.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας εφιστά την προσοχή και καλεί τους κυνηγούς να αποφεύγουν την αναφερόμενη περιοχή για την άσκηση θήρας».

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X