Με νέα διεύθυνση, αλλά με την ίδια προσήλωση στο καλό φαγητό, ξεκινάει ένας νέος κύκλος για το πολυσύχναστο πρώην “Ελλήνων Γεύσεις” στην Κρυόβρυση Εορδαίας.

Ο αγαπημένος προορισμός στον όμορφο ημιορεινό οικισμό της Κρυόβρυσης, πρόκειται να λειτουργήσει υπό την ευθύνη του Δημήτρη Κακαράντζα, με το όνομα “ίνιμα”. Ίνιμα στα βλάχικα θα πει “καρδιά”, και πολλοί θα γνωρίζουν τη λέξη από το πασίγνωστο κρασί στο “Κατώγι Αβέρωφ”.

Στη δική μας περίπτωση, ο επισκέπτης παίρνει καρδιά και ψυχή από το βουνό. Όπως διαβάζουμε και στο instagram account του καταστήματος: “Κάτω από το Σινιάτσικο, στους πρόποδες του Μουρικίου, στο χωριό της Κρυόβρυσης, ένας τόπος για να χορτάσεις. Την ψυχή.”

Το κατάστημα τις ημέρες αυτές βρίσκεται σε μία αισθητική αναβάθμιση αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα. Σημειώνεται πως αν κάποιος ψάξει την Ελένη, θα την βρει στο Ίνιμα τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα, αφού η ίδια θέλει να βεβαιωθεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Για την Ελένη και την οικογένεια της, κλείνει ένας κύκλος σε ένα μαγαζί που καθιερώθηκε για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του, και με πολλές χιλιάδες ευχαριστημένους καλοφαγάδες. Είμαστε βέβαιοι πως οι υπεύθυνοι στο “Ίνιμα” θα συνεχίσουν την παράδοση… Σύντομα κοντά σας!

https://www.instagram.com/inima_kriovrisi/

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X