Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα , ευχές και δώρα το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, επισκέφτηκε το Α’ ΚΑΠΗ της Πόλης. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στην Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου, στα μέλη του Δ.Σ. και στις Εθελόντριες που έδωσαν το “παρών” , η Προϊσταμένη του Α ‘ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας Μαριάννα Κουτσουμπίδου, η Νοσηλεύτρια Γιώτα Λαζαρίδου , η οποία χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Τοπικού Ερυθρού Σταυρού, οι δύο κοπέλες που κάνουν την πρακτική τους , καθώς και τα μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας.

Στην αντιφώνησή της η Πρόεδρος του ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας ,μετέφερε τις εορταστικές ευχές του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντωνίου Αυγερινού και όλης της Ερυθροσταυρικής οικογένειας της Πτολεμαΐδας, επισημαίνοντας ότι θα βρίσκονται πάντα κοντά τους.

Η Χριστουγεννιάτικη αυτή επίσκεψη ήταν και χρηστική, καθώς καλέστηκε και ο συντοπίτης μας Ορθοπεδικός Ασράφ Χαμίντ, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για “καλές γιορτές” , αναφέρθηκε και στην πρόληψη των καταγμάτων και στα πεσίματα που μπορούν να αποφευχθούν με κάποιες συνταγογραφούμενες ασκήσεις , όπως ειπώθηκε στο πρόσφατο ανάλογο Πανελλήνιο συνέδριο .

Η επίσκεψη ΑΓΑΠΗΣ , εκτός από τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα , περιελάμβανε και διασκέδαση με τραγούδια και χορό , που κυριολεκτικά απόλαυσαν οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X