Μια ακόμη αλλά και τελευταία φορά θα βγει στον «αέρα» το προσεχές χρονικό διάστημα, ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Αναψυκτήριου στο Παλιό Πάρκο της πόλη της Πτολεμαΐδας.

Όπως τονίστηκε σχετικά από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, ο δήμος θα προκηρύξει ακόμη έναν διαγωνισμό, μετά τις αλλεπάλληλες άγονες προσπάθειες που προηγήθηκαν.

Ως «δέλεαρ», ο δήμος Εορδαίας χαμηλώνει ακόμη περισσότερο την τιμή εκκίνησης στον διαγωνισμό, αυτή τη φορά με τίμημα στις 8.500 ευρώ. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον και αυτή τη φορά και ο διαγωνισμός βγει άγονος, τότε ο δήμος θα επαναφέρει το θέμα στο Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του αναψυκτήριου, το οποίο σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα δεν θα συνεχίσει να υπάρχει.

Να τονιστεί πως ο κ. Πέτρος Ταταρίδης από τη ΛΑ.ΣΥ. πρότεινε στο σώμα σε αυτή την περίπτωση να εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας ΚΑΠΗ ή παιδικής χαράς.

Να σημειωθεί πως ο χώρος του αναψυκτήριου είναι εμβαδού 32,78 τμ και περιβάλλοντα χώρου εμβαδού 170 τμ. Η τιμή εκκίνησης στην 4ο διαγωνισμό ήταν στα 12.000€ (όπως και την προηγούμενη φορά), ωστόσο είναι μειωμένη σε σχέση με την αρχική τιμή εκκίνησης που προέβλεπε 15.500€ ανά χρόνο και προκαταβολή τεσσάρων ενοικίων.

X