Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με το όνομα για το νέο κόμμα των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύσκεψη για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που σχημάτισαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μέσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι το «Αριστερά Μπροστά» και το «Μαζί Αριστερά».

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι ο πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος.

Γραμματέας της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα οριστεί η Πέτη Πέρκα.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ανακοινωθεί επίσημα σε ανοικτή εκδήλωση τη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο.

Λίγο πριν το τριήμερο της ψήφισης του προϋπολογισμού στη βουλή, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική Εκδήλωση, στην οποία φιλοδοξείται να παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια «προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική» πρόταση για την Ελλάδα.

Στην εν λόγω εκδήλωση αναμένονται και παρουσίες προσώπων που βρίσκονται κοντά στο νέο εγχείρημα και δεν προέρχονται από τις τάξεις του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος, ο Κωστής Παπαϊωάννου και ενδεχομένως ο Γαβριήλ Σακκελλαρίδης και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Πηγή: Dnews

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X