Με αποφάσεις για συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και Τελωνείων, προχωρούνε το επόμενο 48ωρο οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους έτσι όπως αυτές αποφασίστηκαν στη σύσκεψη της Νίκαιας στη Λάρισα την Τετάρτη.

Εκπρόσωποι των μπλόκων απ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Κοίλα και επιβεβαίωσαν το μήνυμα για συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα, μέχρι ο Πρωθυπουργός να τους καλέσει σε διάλογο αλλά με ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις.

Η κορύφωση των κινητοποιήσεων θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο Τελωνείο της Νίκης, όπου σύσσωμοι οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας θα απαγορεύσουν τη διέλευση των φορτηγών που μεταφέρουν λιγνίτη προς τη Βόρεια Μακεδονία, με την κινητοποίηση να διαρκεί 4 ώρες.

Κινητοποίηση θα υπάρξει την Πέμπτη και στο Τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής στις 12μ.μ., ενώ οι αγρότες των Γρεβενών θα κλείσουν την Εγνατία Οδό στις 3μ.μ.(για μία ώρα).

Επίσης την Πέμπτη το μεσημέρι, το μπλόκο του Φιλώτα θα διακόψει την κυκλοφορία για μία ώρα στο δρόμο Κοζάνης- Φλώρινας από τις 4 έως τις 5.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X