Μεγάλη κριτική στα πεπραγμένα του νυν βουλευτή Νομού Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία, Σταύρου Παπασωτηρίου, άσκησε μέσω συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης του Νομού, ο πρώην βουλευτής Ν. Φλώρινας ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση του που έγινε για το εάν  παρακολουθεί την πορεία των έργων που ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον απολογισμό της θητείας του απάντησε θετικά, ενώ συμπληρωματικά σε ερώτηση για τα πεπραγμένα του, άσκησε έντονη κριτική στον κ. Παπασωτηρίου.

Μάλιστα, μιλώντας για τον κ. Παπασωτηρίου έκανε λόγο για απολογισμό “φτώχειας και απογοήτευσης του Φλωρινιώτικου λαού”, λέγοντας επίσης ότι είναι ένας απολογισμός “πάμφτωχος, ένα πολιτικό κουφάρι”.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε πολιτικά “παρών” ώστε να ασκήσει τα καθήκοντά του ως πολιτευτής. Ερωτηθείς στο τι έφταιξε και δεν επανεξελέγη βουλευτής δεν αρνήθηκε ότι υπήρχαν “προσωπικά λάθη και παραλείψεις”, αποδίδοντας το αποτέλεσμα και την δυσαρέσκεια του κόσμου σε λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του κ. Αντωνιάδη, από το Radio- lehovo.gr:

X