Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών, μας προσκαλεί όλους σε μια μέρα γεμάτη κέφι, φαγητό και χορό, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, στο Λόφο του Αγίου Ραφαήλ, την Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:                      

“Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε μαζί τα κούλουμα, στον ωραιότερο φυσικό χώρο, στο Λόφο του Αγίου Ραφαήλ- Πολύκεντρο. Να γίνουμε μια παρέα να ζήσουμε, μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα στο χωριό.

Από τις 11.00΄, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ποντιακή μουσική και τραγούδι, από τοπικούς καλλιτέχνες. Αξίζει να γευθείτε και φέτος την πραγματικά νόστιμη φασουλάδα του ΑΝΕΣΤΗ, μαγειρεμένη με φαντασία και μεράκι και τα παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα, χαλβά, ελιές, ταραμά, τουρσί, «τον αζύμωτο άρτο», την ευωδιαστή λαγάνα, από τον τοπικό φούρνο και άφθονο κρασί και τσίπουρο.

Ανηφορίζοντας στο λόφο του Αγίου Ραφαήλ, για το πέταγμα του χαρταετού, θα αντικρίσετε έναν  ουρανό πλημμυρισμένο από πολύχρωμους χαρταετούς.

Με τη συμμετοχή μας σένα αξέχαστο παραδοσιακό γλέντι, θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη. Τι κι αν αργήσετε, εμείς θα είμαστε εκεί, θα σας περιμένουμε για να τα πούμε και να διασκεδάσουμε.

Τι λέτε θα έρθετε μαζί μας; “

Απο εμάς, είναι “Ναι”!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X