Καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό με τις ερμηνείες τους, στο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Ο Γιατρός» που προβάλλεται από τον Alpha, ο Αλέξανδρος Χάτσιος από την Κοζάνη και η Λωξάντρα Λούκας από τη Θεσσαλονίκη.

Στο επεισόδιο πρωταγωνιστούσαν δύο νεαρά παιδιά με σύνδρομο down, με την ηθοποιό Λωξάντρα Λούκας, κόρη της πρώην καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Ελένης Δημοπούλου και του Αυστραλού σκηνογράφου Ρίτσαρντ Άντονι. Η Λωξάντρα μάλιστα είναι η πρώτη ελληνίδα ηθοποιός με σύνδρομο down που έχει παίξει στο Εθνικό Θέατρο, ενώ έχει παίξει και στην Επίδαυρο.

Στο ίδιο επεισόδιο είδαμε και τον Κοζανίτη Αλέξανδρο Χάτσιο, ο οποίος είναι παιδί του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» και τον σύλλογο μάλιστα να γράφει με υπερηφάνεια σε σχετική ανάρτηση στο facebook: «Το Αστέρι της ΗΛΙΑΧΤΊΔΑΣ…ο Αλέξανδρος Χατσιος».

Να σημειωθεί πως οι ίδιοι είναι ζευγάρι και στη ζωή, με τη Λωξάντρα μάλιστα να έχει πει σε συνέντευξή της πως «Η Κοζάνη είναι το αγαπημένο μου μέρος στη γη», γιατί μένει εκεί ο σύντροφός της.

Ο κόσμος συγκινήθηκε από τις ερμηνείες τους και τα social media γέμισαν από προχθές το βράδυ με χιλιάδες μηνύματα για την σπουδαία εμφάνισή τους, με τη Λωξάντρα και τον Αλέξανδρο να περνούν ισχυρά μηνύματα για τα άτομα με σύνδρομο down.

Δείτε εδώ το επεισόδιο 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X