Ισραήλ και χαμάς, τι μας θυμίζουν; – Γράφει ο Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης

Μας θυμίζουν την περίοδο 1945 -1949! Γιατί άραγε! Προφανώς γιατί και τότε υπήρξε εμφανής η διαφορά μεταξύ *αφενός του παιδομαζώματος από συμμορίες και αφετέρου της προστασίας δια της απομάκρυνσης ανήλικων παιδιών από περιοχές που δρούσαν αυτές οι συμμορίες, προκειμένου να προστατευθούν από την βίαιη αρπαγή τους από τις οικογένειες τους, για να τα χρησιμοποιήσουν σαν ασπίδα, απέναντι στον Εθνικό Στρατό*!

-Παιδομάζωμα όμως έκαναν και οι Τούρκοι για να καταστήσουν τα ελληνόπουλα *γενίτσαρους* και να στρέψουν έπειτα κατά των ίδιων των γονέων τους και των αδελφών τους!

-Γι΄ αυτό και όποιος κάνει παιδομάζωμα ελληνοπαίδων, σίγουρα δεν είναι και δεν μπορεί και δεν πρέπει να λογίζεται Έλληνας, πατριώτης και εθνικόφρων!

-Διότι ο ένας προστατεύει τα παιδιά και ο άλλος τα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα προστασίας!

-Ο ένας είναι παλικάρι, ο άλλος κιοτής, δειλός, άνανδρος, ανελέητος, απάνθρωπος και τελικά, καθιστά εαυτόν συνειδητά *εκδικητικό δολοφόνο*!

-Και διακριτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του *μαχητή* και του *δολοφόνου*!

-Η εικόνα, είναι απόλυτα ενδεικτική, για το ποιος είναι μαχητής και ποιος είναι δολοφόνος!

Γι΄ αυτό η Ελλάδα επισήμως τάχθηκε στο πλευρό του Ισραήλ, ενώ όποιοι έκαναν *παιδομάζωμα*, όπως οι Τούρκοι και “άλλοι”, τάχθηκαν στο πλευρό της ΧΑΜΑΣ!

Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Πρόσφυγας αδικοχαμένων πατρίδων
Έλλην το γένος, Μακεδνός
Πατριώτης κατά το ήθος
Σκεπτόμενος κατά το έθος
Εκφραζόμενος κατά το είκος
Χριστιανός Ορθόδοξος
(17 ΟΚΤ. 2023)

Н ηγεσία των Λυκόπουλων στην κεντρική πλατεία την 28η Οκτωβρίου 1947 – Από τη στήλη του Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ

Λίγο μετά τη λήξη των γιορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής μας επετείου του Ιστορικού ΟΧΙ του 1940. Λυκόπουλα σε αναμνηστική Φωτογραφία, με την ηγεσία τους και

Read More »

Εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου «Το Παλαιστινιακό Ζήτημα» σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Οι Τ.Ο. Κοζάνης & Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ και οι εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής διοργανώνουν εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης «Το Παλαιστινιακό Ζήτημα. Ιστορική αναδροµή στις

Read More »
X