Την Ετήσια Τακτική Γενική της Συνέλευση , πραγματοποίησε σε πολύ καλό κλίμα η  Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας στο Γραφείο της παρουσία των μελών της ,  στα πλαίσια της οποίας  πραγματοποιήθηκαν η  κοπή της  παραδοσιακής Βασιλόπιτας και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Στην κάμερα του e-ptolemeos.gr, που ήταν εκεί,  μίλησαν ο απερχόμενος Πρόεδρος ο κ. Μαλακόζης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα πεπραγμένα της Λέσχης μέσα στο έτος που πέρασε  ,  καθώς και για το νέο  προγραμματισμό των Αναβάσεων για το 2024 .

Από την πλευρά του το μέλος της απερχόμενης Διοίκησης ο κ. Θεοχαράκος  και σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου,  επεσήμανε ότι μέσα από μία καλή συνεργασία ο Σύλλογος διέγραψε μία ανοδική πορεία  η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια της Λέσχης και στην ενδυνάμωσή της με νέα μέλη,  νέους ανθρώπους που να  αγαπούν την αναρρίχηση , την ανάβαση  και γενικότερα τη φύση. Είναι βέβαιο ότι η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίσς,  που έχει αφήσει ένα σημαντικό “αποτύπωμα”  στα δρώμενα της περιοχής μας, θα συνεχίσει το σημαντικό έργο της με τη νέα  Διοίκηση και ενισχυμένη με νέους ανθρώπους που αγαπούν και υποστηρίζουν το έργο της.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X