Ένα σοβαρό και άκρως επικίνδυνο περιστατικό, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες, δεν καταγράφεται για πρώτη φορά, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 16 Ιουλίου, έξω από τη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που οδηγός αυτοκινήτου περνούσε από την υπόγεια διάβαση που βρίσκεται έξω από τον οικισμό στον δρόμο προς τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, άγνωστος αριθμός ατόμων, που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα πάνω από το τούνελ, πέταξαν μία τεράστια κοτρόνα στο όχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ από την πλευρά του οδηγού.

Όπως καταγγέλλει στη Voria ο γιος της οδηγού, η γυναίκα σε κατάσταση σοκ και, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί, βγήκε από το όχημα, προσπαθώντας μάταια να δει ποιοι το έκαναν. «Το πέρασμα εκεί πέρα είναι αρκετά στενό, με αυξομειώσεις στην κλίση και στροφή και σε διαφορετική περίπτωση, με έναν απότομο χειρισμό του τιμονιού, θα μπορούσε κάποιος να καταλήξει στο στηθαίο και στα διαχωριστικά και να τουμπάρει το όχημα» λέει ο ίδιος, υπογραμμίζοντας την ασυνείδητη πράξη των δραστών, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για κάποιον οδηγό που διέρχεται από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, περίπου στις 21.00 το βράδυ, με την παθούσα και τον γιο της να καταγγέλλουν το συμβάν στην αστυνομία. «Το μέρος όπου βρίσκεται το τούνελ και η πεζογέφυρα, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές, είναι εκτός οικισμού, με λίγα καταστήματα δίπλα, με αποτέλεσμα να συχνάζουν εκεί παραβατικά στοιχεία» προσθέτει ο 33χρονος γιος της οδηγού, τονίζοντας μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγγελθεί αντίστοιχο περιστατικό στο σημείο.

«Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή τόσο στους οδηγούς, όσο κυρίως στις αρμόδιες αρχές, γιατί δεν θα είναι όλοι οι συμπολίτες μας τυχεροί όπως ήταν η μητέρα μου» καταλήγει ο ίδιος, ζητώντας παράλληλα αύξηση των περιπολιών στα συγκεκριμένα περάσματα αλλά και εν γένει στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναφορές για αντίστοιχα περιστατικά, όπου ασυνείδητοι πετούν αντικείμενα από πεζογέφυρες, έχουν γίνει και για σημεία της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Πηγή: https://www.voria.gr

X