Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση των Δημοτικών Συμβούλων Προέδρων & μελών Τοπικών Συμβουλίων των κοινοτήτων του δήμου.

Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα για θέματα που αφορούν το Αμύνταιο και τη Φλώρινα

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κκ Ειρηναίου του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Καστορίας κκ Καλλίνικου αρχιερατικό επίτροπο π. Κωνσταντίνο Ιωάννου ορκίστηκε η Δημοτική Αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια, την διαβεβαίωση ,πολιτικό όρκο, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στη τελετή χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Σταύρος Παπαθανασίου,ο δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς ο δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής, ο Γενικός αστυνομικός Διευθυντής Δ. Μακεδονίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιωάννης Κιοσές, Νίκος Σαμαράς Μαρία Καρυπίδου, ο π Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης  πρώην δήμαρχοι Αμυνταίου, φορείς και τοπικές αρχές της ΠΕ Φλώρινας και πάρα πολλοί κάτοικοι του δήμου Αμυνταίου.

Ο Σεβασμιότατος κκ Ειρηναίος απευθυνόμενος στον κ Λιάση τόνισε « να συνεχίσετε τα καλά έργα που βρήκατε και να σχεδιάσετε καλύτερα για την ωφέλεια όλων των δημοτών»

Έχουμε όλοι την ανάγκη τη δύναμη της τοπικής κοινωνίας μέσα από την ενότητα τη σύμπνοια και την αποτελεσματικότητα.
Ο κ Ειρηναίος χάρισε ένα Σταυρό στον κ Λιάση με την ευχή να τον προστατεύει και να τον καθοδηγεί.

Στον ενωτικό χαιρετισμό του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιωάννης Λιάσης τόνισε ότι είμαστε στο μαζί για το μέλλον του τόπου και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους

Πηγή: https://radio-lehovo.gr/

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X