Το …μπελά του βρήκε συμπολίτης μας στην Πτολεμαΐδα ο οποίος την εβδομάδα που πέρασε, έμεινε για τρεις ημέρες “εγκλωβισμένος” μέσα στο σπίτι του καθώς δεν μπορούσε να βγάλει το αυτοκίνητο του από το γκαράζ, στο οποίο τον είχε κλείσει γείτονάς του σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Η θέση ήταν νομίμως δεσμευμένη σύμφωνα με απόφαση του δήμου Εορδαίας όπως ορίζεται από τη σχετική διαδικασία για την οποία ο πολίτης είχε την προβλεπόμενη άδεια από το δήμο Εορδαίας.

Η στάθμευση του οχήματος του γείτονα ήταν παράνομη αλλά ο ίδιος για άγνωστους λόγους αρνούνταν να μετακινήσει το όχημα του.

Έτσι κλήθηκε η τροχαία Πτολεμαΐδας να βεβαιώσει την παράβαση, αλλά και για να δώσει λύση στον ιδιότυπο εγκλωβισμό του συμπολίτη μας.

Μετά από δύο συνεχόμενες βεβαιώσεις παραβάσεων παράνομης στάθμευσης ανοίγει σύμφωνα και με τη νομοθεσία ο δρόμος για να απομακρυνθεί το όχημα που είναι παράνομα παρκαρισμένο, με τα μέσα της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα με τη βοήθεια γερανού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έτσι και έγινε, και κινήθηκαν οι διαδικασίας για να έρθει γερανός, δυστυχώς όμως “πέσαμε” σε μέρα κατά την οποία ο μοναδικός οδηγός του γερανού της Τροχαίας βρισκόταν σε καλοκαιρινή άδεια, κάτι που παρέτεινε την ταλαιπωρία του συμπολίτη μας.

Έτσι την επόμενη μέρα, και με τη συνδρομή του γερανού, το όχημα απομακρύνθηκε και είσοδος ελευθερώθηκε. Για την “οδύσσεια” που πέρασε, ο συμπολίτης μας έκανε ειδική μνεία σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία ανάρτηση έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση στο κοινό. Όταν η περιπέτεια έληξε, δεν αμέλησε να ευχαριστήσει για τη συνδρομή του το διοικητή και τους αξιωματικούς της Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

X