Θα “ξαναζωντανέψει ” το Σπίτι των Σουρμενιτών στο χώρο του στην Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Βέροιας, στα πλαίσια του ετησίου “ανταμώματος” των απανταχού Σουρμενιτών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024.
Εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σουρμενιτών Πτολεμαΐδας Σταύρος Τοκμακίδης μιλώντας στην κάμερα του e-ptolemeos επιστήμανε ότι: “θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές καθώς θα βρεθούμε όλοι μαζί οι Σουρμενίτες , θα ανταλλάξουμε σκέψεις ,εμπειρίες και αναμνήσεις, θα συζητήσουμε και θα αναπολήσουμε στιγμές του παρελθόντος .Τη δεύτερη μέρα την Κυριακή θα εκκλησιαστούμε όλοι μαζί και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε ομιλία με θέμα τα Σούρμενα” .
Να σημειωθεί ότι στο “Σπίτι των Σουρμενιτών ” έχουν ήδη γίνει κάποιες βελτιωτικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και μπορούν να φιλοξενηθούν όσοι επιθυμούν , αρκεί να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους. Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Τοκμακίδης απηύθυνε κάλεσμα προς τη νεολαία των Σουρμενιτών, να πλαισιώσει το Σύλλογο και να συμμετάσχει στις δράσεις του.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
X