Η Θωμαή Ζαρκοδήμου είναι από σήμερα νέα Πρόεδρος της ΔΕΕΠ(πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης της ΝΔ, με απόφαση της Γραμματείας του κόμματος, με την οποία καλύπτεται η «ακέφαλη» ουσιαστικά οργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως μετά την παραίτηση του Λύσανδρου Μεταξά το προηγούμενο καλοκαίρι, προσωρινός πρόεδρος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε τοποθετηθεί ο Φώτης Γκούπας, ο οποίος επίσης αποχώρησε μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του, με τη ΝΔ να καλύπτει τη θέση μετά από αρκετούς μήνες.

Η Θωμαή Ζαρκοδήμου με καταγωγή από το Βόιο(Εράτυρα και Μικρόκαστρο), είναι γνωστό στέλεχος των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ καθώς κατείχε και τη θέση της Τομεάρχη της Π.Ε. Γρεβενών.

Ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη το 2019, ενώ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Ζευκλή για το Δήμο Βοϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θωμαή Ζαρκοδήμου θα κληθεί να ενεργοποιήσει εκ νέου την οργάνωση της ΝΔ στην Κοζάνη εν όψει Ευρωεκλογών, ενώ θα παραμείνει στη θέση της μέχρι τις επόμενες εκλογές των Νομαρχιακών οι οποίες προσδιορίζονται για το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X