Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με μοναδικό στόχο την πρόοδο του τόπου μας.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους δεν με τίμησαν με την ψήφο τους για ιδεολογικούς ή και προσωπικούς λόγους αλλά δεν έκρυψαν την συμπάθειά τους στο πρόσωπό μου συστήνοντάς με, σε γνωστούς και φίλους τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους μου στα εργοτάξια που εργάστηκα στο παρελθόν και στη ΔΕΗ ΑΕ οι οποίοι με στήριξαν με κάθε τρόπο και σε κάθε γωνιά του νομού Κοζάνης και να τους ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για την αναστάτωση που τους προκάλεσε η υποψηφιότητά μου στην καθημερινή ζωή τους.

Σε αυτήν την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση είχα σημαία τον πολιτικό πολιτισμό και πορεύτηκα με ήθος, σεμνότητα και ανιδιοτέλεια διατηρώντας το ακέραιο του χαρακτήρα μου και τις αξίες με τις οποίες με μεγάλωσαν οι λατρεμένοι γονείς μου.

Στις 15 του Οκτώβρη η επιλογή μας είναι ξεκάθαρα με τον Γιώργο Κασαπίδη ο οποίος προσδίδει στον θεσμό του Περιφερειάρχη το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, την γνώση και την αποτελεσματικότητα που χρειαζόμαστε για να διαχειριστούμε τη Δίκαιη Μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας και να διασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας στον τόπο μας.
Όλοι Μαζί με τον Γιώργο Κασαπίδη!

Με εκτίμηση,
Θεμιστοκλής Φωτιάδης

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X