Στο σημερινό κουπόνι το περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι πρώτοι αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη μάχη ρίχνεται και ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοξενεί την Πετροκούμπ. Το υπόλοιπο «μενού» περιλαμβάνει αναμετρήσεις κυρίως από τη Λατινική Αμερική.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Πώς μπορείς να κερδίσεις το elabet bonus

312. ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ (20:00)
Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από πέντε έτη. Δυνάμωσε στην επίθεση με την προσθήκη του Ελ Αραμπί, ενώ κράτησε τον βασικό κορμό. Ωστόσο, αποχώρησε ο τεχνικός Σα Πίντο και στη θέση του προσελήφθη ο Νταβίντ Γκαγιέγο, ο οποίος πραγματοποιεί ντεμπούτο. Υποδέχεται την Πετροκούμπ, που έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο αποκλείοντας την Ορνταμπάσι. Ανώτεροι οι Κύπριοι, πάμε στο συνδυαστικό «1, Under 4,5» σε απόδοση 1.80.

315. Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:30)
Παραμένουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Στεάουα, με χαρακτηριστική άνεση, ξεπέρασε το εμπόδιο της Βίρτους από το Σαν Μαρίνο στον προηγούμενο γύρο. Θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία κατέκτησε το 25ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Πάντως, οι Ισραηλινοί κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες στον αποψινό αγώνα, οπότε παρουσιάζεται ευκαιρία στους γηπεδούχους. Επιλέγουμε συντηρητική προσέγγιση με το combo «1Χ & Under 3,5» στο 1.88.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X