Η Ελένη Παπαδοπούλου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος από την παράταξη του νέου δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη, είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους με τη νέα σύνθεση, έγινε στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, με την κ. Παπαδοπούλου να ψηφίζεται πρόεδρος, μετά από σχετική πρόταση του δημάρχου.

Η νέα πρόεδρος εξελέγη κατά πλειοψηφία, ενώ δεν ψήφισε η Τίνα Κουζιάκη (Λαϊκή Συσπείρωση).

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης και Γραμματέας ο Γιώργος Βαλαής.

Σε σύντομη τοποθέτησή της η Ελένη Παπαδοπούλου ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα καλό και δημιουργικό έτος.

Ο νέος δήμαρχος Γ. Κοκκαλιάρης τόνισε πως ανοίγει ένας νέος κύκλος για το δήμο Κοζάνης, σημειώνοντας πως υπάρχει ευχάριστο κλίμα, ενώ ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, προσθέτοντας πως “από εδώ και πέρα ξεκινάμε δουλειά”, λέγοντας πως από αύριο ξεκινούν συναντήσεις με τους διευθυντές υπηρεσιών στο δημαρχείο για να ξεκινήσει δουλειά.

Ο Λ. Μαλούτας τόνισε πως η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ θα κάνει αυτό που την εξέλεξαν οι πολίτες να κάνει, αντιπολίτευση, προσθέτοντας πως θα είναι “εγγυητές” πως το μεγάλο έργο που αφήνουν στη νέα δημοτική αρχή θα πραγματοποιηθεί.

Ο Χάρης Κουζιάκης τόνισε πως πολλά πράγματα που θα γίνουν αυτή τη δημοτική περίοδο θα κρίνουν το μέλλον του τόπου, σημειώνοντας πως θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών που τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Η Τίνα Κουζιάκη σημείωσε πως η νέα θητεία ξεκινάει σε ασφυκτικά πλαίσια για τους πολίτες, λέγοντας πως η ΛΑΣΥ δεσμεύεται πως θα αποτελέσει τη φωνή του λαού της Κοζάνης, ενώ ο Στ. Καμπουρίδης τόνισε πως θα είναι “παρών” σε ό,τι θετικό για τον τόπο, κυρίως αναπτυξιακό, παραμένοντας στις θέσεις τους για το καλό του τόπου.

Το σώμα εξέλεξε και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής. Από την αντιπολίτευση προτάθηκαν οι: Λ. Μαλούτας, Ελπ. Κοϊμπτζίδου και Χ. Κουζιάκης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X