Τη ντροπή του για τις εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα χθες το απόγευμα ο «Π» από το ΔΑΚ Κοζάνης, εξέφρασε δημόσια με σχόλιό του στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, Δημήτρης Κορωνίδης.

Μάλιστα δε δίστασε να ζητήσει δημόσια συγνώμη, τη στιγμή που λαλίλαστα μέλη της δημοτικής αρχής επί αθλητικών ζητημάτων, δεν είχαν μέχρι σήμερα το θάρρος να δώσουν μία εξήγηση για τη συγκεκριμένη εικόνα.

Πιθανόν η ενασχόληση με την προετοιμασία- διαφήμιση της συναυλίας γνωστού τραγουδιστή, για την οποία πάντως ο Δήμος δεν έχει καμία εμπλοκή, παρά μόνο την παραχώρηση του ΔΑΚ, δεν έχει αφήσει τον απαραίτητο χρόνο για εξηγήσεις, τη στιγμή που ο Δημήτρης Κορωνίδης τιμώντας το ρόλο του ήταν ο μόνος που «απολογήθηκε» δημόσια στους πολίτες.

Το ΔΑΚ Κοζάνης, ειδικά το ποδοσφαιρικό γήπεδο, παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης για πρώτη φορά τα τελευταία πολλά χρόνια, τη στιγμή που μέχρι το Μάιο φιλοξενούσε αγώνες της Super League 2 και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Και φυσικά είναι απορίας άξιο πως μια δημοτική αρχή και συγκεκριμένα μέλη της, είχαν ως προμετωπίδα της προεκλογικής τους ρητορικής την κριτική στην πρώην δημοτική αρχή για το γεγονός πως το ΔΑΚ δεν είχε λάβει την απαραίτητη αδειοδότηση για έναν και μόνο αγώνα τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ευτυχώς, ακόμα και σε αυτή τη δημοτική αρχή, υπάρχουν άνθρωποι σαν το Δημήτρη Κορωνίδη που δεν κρύβονται και βγαίνουν μπροστά για να ζητήσουν το ελάχιστο της συγνώμης.

 

X