Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από το περιστατικό με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Παναγιώτη Νάση, η Κοζάνη γνώρισε την ήττα στο ΔΑΚ με 2-0 από τη σαφώς ανώτερη Θεσσαλική ομάδα. Στον αγώνα που ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς ο Παναγιώτης Νάσης κατέρρευσε στην προθέρμανση, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Γιατροί και ΕΚΑΒ επενέβησαν άμεσα κάνοντας ανάνηψη και ΚΑΡΠΑ στον Π. Νάση, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ αιφνιδίασε στο 7’ κάνοντας το 0-1 με τον Μαυρία και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα την Κοζάνη που δεν μπορούσε τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ΑΕΛ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, οι αλλαγές του Αγγέλου Διγκόζη όμως με Ψάλτη και κυρίως Καραγιάννη, άλλαξαν τις ισορροπίες.

Ο «Κάρα» θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό μοίρασε μπάλες, έκανε μια σέντρα πάρε- βάλε στον Γραμμένο ο οποίος δεν νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, ενώ σε εξαιρετικό δικό σουτ λίγο αργότερα και πάλι ο πορτιέρο της ΑΕΛ είπε «ΟΧΙ».

Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και στο 79’ κλείδωσε το ματς με γκολ του Πεντρόσο. Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος, με περίπου 300 φίλους της ΑΕΛ να δίνουν ξεχωριστό τόνο στην κερκίδα.

Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X