Ηλεία: 37χρονος δολοφόνησε 11χρονο κοριτσάκι

Θείος της 11χρονης ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στον Πύργο.

Ένας 37χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, που εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρή σε περιοχή του Πύργου, με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. O 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο αδερφός της μητέρας της 11χρονης ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία.

Η 11χρονη είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 9 Ιουνίου από τη Μυρτιά στον Πύργο Ηλείας και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης της εξαφάνισης της 11χρονης στην Ηλεία συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. O άνδρας σύμφωνα με πληροφοριες ομολόγησε.

Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας ενώ ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις με ανήλικα παιδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε τις Αρχές. Πληροφορίες του Mega μεταδίδουν ότι στον δρόμο το 11χρονο κορίτσι συνάντησε τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.

Όπως μεταδίδει το Ilialive οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη δολοφονία της χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: https://www.dnews.gr

 

Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» – Εκδηλώσεις στις Διευθύνσεις της Περιφέρειας

 Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024 σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός εορτασμός του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και

Read More »

Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα «Γλυκιά Ζωή» της Κοζανίτισσας Αλεξάνδρας Βαγιώτα από τις Εκδόσεις Παρέμβαση

Μόλις κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα της Αλεξάνδρας Βαγιώτα με τίτλο «Γλυκιά Ζωή» από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Ο ρόλος του έρωτα και τα περίεργα παιχνίδια, που παίζει

Read More »

Μετρώντας την αδιαφορία, τον εθνικισμό και τις παρουσίες: από τον Έβρο, στην Άγκυρα και την Αθήνα…..- Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης

  Πριν από τις σκέψεις για το συλλογικό,  θα πρέπει να αναφέρω κάτι προσωπικό:  Γεννήθηκα στον Έβρο, από γονείς πρόσφυγες που κατέφυγαν στη δυτική πλευρά

Read More »

Απαιτητικό ματς με κοινό στόχο

Για τη 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Αλαβές αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο, να διατηρηθούν στη μεγάλη κατηγορία.

Read More »
X