Η εκπομπή ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον Αντώνη Πουγαρίδη φιλοξένησε τον Δημοσιογράφο Ζήση Πιτσιάβα και σχολίασαν την επικαιρότητα.

Στην σημερινή εκπομπή συζητήθηκε το κομμάτι της υγείας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού υγείας από την Κοζάνη για την κατάσταση στα νοσοκομεία, τη συζήτηση για τριτοβάθμιο νοσοκομείο στην περιοχή και τον υγειονομικό χάρτη.

Επίσης, συζητήθηκε το πρόβλημα λειτουργίας των γηπέδων, μιας και στο Δ. Αμυνταίου το ΔΑΚ κρίθηκε ακατάλληλο, δημιουργώντας πρόβλημα στις εκεί ομάδες.

Συζήτηση έγινε και για τα αυτοδιοικητικά στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, ενόψει της διαδοχής Αμανατίδη από Κασαπίδη και την μεταξύ τους συνάντηση που επίκειται.

Τέλος, συζητήθηκαν τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να έχει ζητήσει την παραίτηση του Δ.Σ. του οργανισμού, του οποίου προΐσταται ο Βαγγέλης Σημανδράκος από την Κοζάνη. Αφορμή στάθηκαν οι πληρωμές της βασικής ενίσχυσης, με τον κ. Αυγενάκη να κάνει λόγο για “πολλά λάθη”.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X