Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε την Ελένη Χονδροματίδου, η οποία μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών, ευχαριστώντας, αρχικά, τον κόσμο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του για την 11η θέση στις περιφερειακές εκλογές, ενώ μίλησε και για την κλήρωση που έγινε στο Πρωτοδικείο, σημειώνοντας πως “οι ψήφοι των πολιτών είναι άδικο να μετατρέπονται σε λοταρία”.

Τόνισε πως η εκλογική διαδικασία ήταν μια δύσκολη διαδικασία και στα αποτελέσματα έγιναν πολλά λάθη, λέγοντας πως έτσι προέκυψε η ένσταση επανακαταμέτρησης. “Εμείς δεν είμαστε νομικοί και είναι εύλογα τα ερωτηματικά που έχουμε. Η επανακαταμέτρηση είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και έγινε ένσταση και από τους τρεις άλλους συνυποψήφιους, μια διαδικασία που κράτησε ώρες. Το μεμπτό σημείο αναφοράς είναι πως δεν μας προσκόμισαν τα πρακτικά σημεία, με το τι είχαν γράψει οι δικαστικοί. Είδαμε ότι υπήρχαν λάθη και είναι λογικό ότι όταν ανοίγουν οι κάλπες για την καταμέτρηση ψήφων αργά να γίνουν λάθη. Το πρωτοδικείο έκανε αντιπαραβολή με βάση τα πρακτικά τους και εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε άνθρωπος να κάνει αντιπαραβολή για να δουν τα λάθη, ώστε να κλείσει η διαδικασία. Η απόφαση είναι ότι εγώ με τον συνυποψήφιο μου πάμε για κλήρωση. Στη ζωή όταν δίνονται μάχες είναι άδικο να παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα. Είναι άδικο να μπούμε στη λοταρία. Εμείς είμασταν στο ατυχές 50%”, τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η άποψή της θα παρέμενε η ίδια ακόμη και αν είχε κληρωθεί η ίδια, θέλοντας να αποδείξει ότι αξίζει με τις ψήφους την 11η θέση.

Στο σήμερα θα προσφύγει στο Εκλογοδικείο όπου γίνεται πλήρης καταγραφή με συγκεκριμένα δεδομένα, τονίζει, με την ελπίδα να έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα ως το τέλος Δεκεμβρίου. Τέλος, αναφέρθηκε στην έμφαση που έχει δώσει τα θέματα των ΑμΕΑ, λέγοντας πως δεν έχει προγενέστερη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά έχει θέληση για να παράξει κοινωνικό έργο.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X