Με τον Γιώργο Αμανατίδη στο τιμόνι της Περιφέρειας, η Δυτική Μακεδονία υποδέχτηκε σήμερα το 2024.

Ο νέος Περιφερειάρχης καλωσόρισε φορείς και πολίτες στη ΖΕΠ και το νέο του γραφείο, ευχόμενος μια καλύτερη χρονιά για όλους τους Δυτικομακεδόνες.

«Είμαστε όλοι εδώ για να δεσμευτούμε ότι θα προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας, με έναν τρόπο γρήγορο, αποκεντρωμένο, ώστε οι πολίτες να δουν να εξελίσσονται στα μάτια τους τα επόμενα χρόνια αυτά που οραματίζονται και δικαιούνται».

Στην Περιφέρεια βρέθηκε και ο Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος ευχήθηκε όλοι οι εμπλεκόμενοι να εργαστούν για το καλό της περιοχής:

«Το 2023 ήταν σημαντική χρονιά για την πατρίδα μας, μπαίνουμε με αισιοδοξία και μεταρρυθμιστική διάθεση στο 2024. Είναι κρίσιμη χρονιά με το πρόγραμμα ΔΑΜ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για επενδύσεις. Είναι χρονιά καμπή για τη Δυτική Μακεδονία, ευχόμαστε στην αυτοδιοίκηση καλή επιτυχία στο έργο τους».

Το φλουρί της πίτας το οποίο έκοψε αρχικά ο Μητροπολίτης και στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης, έτυχε στο κομμάτι του συνδυασμού της περιφερειακής αρχής, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Αμανατίδης άκουσε παραδοσιακά κάλαντα από συλλόγους της περιοχής.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X