Ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική χαρακτήρισε τη χθεσινή συνάντηση για το μείζον θέμα της Τηλεθέρμανσης με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας Αναστάσιος Τσιλφίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επικοινωνίας του Δημάρχου με τα Προεδρεία του Εργατικού Κέντρου και του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας- Εορδαίας.

Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση για το θέμα της Τηλεθέρμανσης με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά , ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας Αναστάσιος Τσιλφίδη. (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Οι Πρόεδροι των δύο σημαντικών φορέων του Δήμου μας κ.κ.Τσιλφίδης και Βυθούλκας και τα μέλη των ΔΣ ενημερώθηκαν αναλυτικά από το Δήμαρχο για την υπάρχουσα κατάσταση ,στην οποία έχει περιέλθει λόγω χρεών προς τη ΔΕΗ η Επιχείρηση και παράλληλα άκουσε και τις θέσεις- προτάσεις των συμμετεχόντων στη συνάντηση.

 

Επιπλέον ο κ. Τσιλφίδης διευκρίνισε ότι θα υπάρξει και εκ νέου ενημέρωση, για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη αναφορικά με την άμεση διευθέτηση του θέματος , για την απρόσκοπτη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, καθώς ο Δήμαρχος βρίσκεται στο στάδιο των συνεχών επαφών και διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες, ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

X