Η Mammoth Energy συμμετείχε στην Renewable Energy Tech Expo, την πρώτη διεθνούς προσανατολισμού έκθεση στην Ελλάδα, για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας που διοργανώθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως και τις 9 Μαρτίου 2024.

Η συμμετοχή της εταιρείας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα καινοτόμα προϊόντα που παρουσίασε ήταν τεράστιο.

Η Mammoth Energy ως αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων της Γαλλικής εταιρείας Ma Pergola Solaire στην Ελλάδα, παρουσίασε στο κοινό της έκθεσης δύο ιδιαίτερα καινοτόμα προϊόντα, την ηλιακή πέργκολα «Harmon-e 400» και το carport «Park-E 400».

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ένας συνδυασμός παραγωγής ενέργειας, προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και αισθητικής. Το carport και η πέργκολα προσφέρουν:

Ένα απαράμιλλο αισθητικά ανώτερο αποτέλεσμα.
Απλή και γρήγορη εγκατάσταση.
Επιλογή χρώματος βαφής πέραν των στάνταρ με 25 χρόνια εγγύηση.

Επιπλέον τα προϊόντα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους αρμόδιους φορείς:

Πιστοποίηση στατικής επάρκειας και επάρκειας χιονιού και ανέμου από τον διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων APAVE στη Γαλλία.
Πιστοποίηση υλικών και διαδικασία παραγωγής κατά ISO9001
Πιστοποιητικό συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001
Qualicoat 1417 Certificate Sea Side
Qualanod 1625 International Quality Label Architecture for anodising

Στην έκθεση επισφραγίστηκε και η συνεργασία της Mammoth-Energy με την Phaos Renewables η οποία αποτελεί πλέον τον μοναδικό διανομέα των παραπάνω προϊόντων στη χώρα μας.

X