Το Δημαρχείο Σερβίων επισκέφθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου,στο περιθώριο της παρουσίας του στο Βελβεντό για τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Δημοτικής Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης.

Ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε με τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για μια σειρά ζητημάτων της περιοχής, κυρίως σε θέμα αρμοδιότητάς του, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Αμανατίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Τάσος Ραφαηλίδης και ο Βουλευτής, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Τα θέματα που εξετάστηκαν περιλάμβαναν στρατηγικές για την ενίσχυση της ψηφιακής υποδομής, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο Υπουργός επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την επίτευξη των στόχων της ψηφιακής μετάβασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με κοινό στόχο τη δημιουργία ενός ψηφιακού μέλλοντος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Δήμος Σερβίων ευχαρίστησε τον Υπουργό για την επίσκεψη και την υποστήριξή του, εκφράζοντας την πρόθεσή του για περαιτέρω συνεργασία.

X