Επίκαιρη Εκδήλωση -Συζήτηση του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα! (ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Με πρωτοβουλία της Τομεακής Έπιτροπής του Ενεργειακού Κέντρου ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στο Αμφιθέατρο “Πέτρος Τόττης” του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας, Εκδήλωση- Συζήτηση με θέμα :”Με το ΚΚΕ στο δρόμο της Ανατροπής ! Οι Μεταμορφώσεις της Σοσιαλδημοκρατικής χθες και σήμερα”.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής Λουκάς Αναστασόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του e-ptolemeos επισήμανε ότι “πρόκειται για μία ειδική εκδήλωση με ένα ιδιαίτερο επίκαιρο μήνυμα, καθώς πολύς κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει και καλείται το ΚΚΕ να τους βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεται, από συνταγές της μέχρι τώρα της Σοσιαλδημοκρατίας. Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο την “ελπίδα” δίπλα στο ΚΚΕ μέσα από αυτή την Εκδήλωση “.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Τομεακής Επιτροπής του Ενεργειακού Κέντρου ΚΚΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε ότι “πρέπει να θωρακιστεί η Εργατική Τάξη απέναντι στις Μεταμορφώσεις της Σοσιαλδημοκρατίας και σήμερα ο ομιλητής μας κ. Αναστασόπουλος, θα μας παρουσιάσει τις προτάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Αμύνταιο: Σκότωσαν τον «Μπλάνκο», τον σκυλάκο ηλικιωμένου που έχασε γιο και σύζυγο σε τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλώρινα, καθώς βρέθηκε δολοφονημένο ένα σκυλάκι που αποτελούσε τη μοναδική συντροφιά ηλικιωμένου που ήταν γνωστός στην περιοχή, καθώς σε διάστημα

Read More »
X