Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Γιώργο Καραϊσκο, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Κλιματικής Αλλαγής και εποπτείας Δημοτικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο κ. Καραΐσκος σημείωσε πως τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας ήταν επί ποδός από τις 6 το πρωί στους δρόμους ,σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δ. Εορδαίας, συντονίστηκαν τα μηχανήματα προκειμένου να γίνει το έργο του αποχιονισμού.

Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, εκτός από συγκεκριμένα ο δρόμος για το νοσοκομείο, ο δρόμος για το ξενοδοχείο «Πτολεμαίος» που βγάζει στη Δυτική Εορδαία και χωριά όπως: Καρυοχώρι, Άγιος Χριστόφορος, Σπηλιά, Ερμακιά, Πύργους.

Τα μηχανήματα του δήμου βρέθηκαν έξω από την αρχή της κακοκαιρίας, με τον δρόμο να είναι καθαρός, όπως τόνισε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει διαθέσιμο αλάτι, ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως μετά το έργο του αποχιονισμού θα είναι η πρώτη προτεραιότητα η ρίψη αλατιού, τονίζοντας πως ο δήμος έχει προμηθευτεί 350 τόνους αλάτι εφέτος. Τέλος, τόνισε πως και για τη Βλάστη το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό και επί ποδός είναι δύο μηχανήματα.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X