Η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Φωτεινή Μάντσου φιλοξένησε την Ελένη Δανιήλ, Σοπράνο, η οποία είναι από Πτολεμαΐδα και είχε την τιμή να απαγγείλει τον Ολυμπιακό Ύμνο στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην Φωτεινή Μάντσου αναφέρθηκε στη διαδρομή της, λέγοντας πως ασχολείται από μικρή με τη μουσική, φοιτώντας και στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, σε Ωδεία αλλά και στο τμήμα Μουσικής Τέχνης και Τεχνολογίας και πλέον είναι διδακτορική φοιτήτρια στο τμήμα, με αντικείμενο στην όπερα.

Ερωτηθείς πως προέκυψε η πρόταση για την συμμετοχή της, απάντησε πως έγινε πρόταση από τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης στον καθηγητή της στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα μελοδραματικής.

Κάπως έτσι είχε την τεράστια τιμή να συμμετάσχει στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. «Η τελετή είναι μοναδική εμπειρία. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και μοναδική εμπειρία και μεγάλη τιμή για εμένα. Το να τραγουδήσω τον Ολυμπιακό ύμνο που είναι στολίδι της αθλητικής κουλτούρας είναι μεγάλη τιμή. Η τελετή μας θυμίζει τη δύναμη που έχει ο αθλητισμός να ενώνει τους λαούς», είπε επίσης.

X