Ελέγχει τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για το… ανοιχτό μικρόφωνο η αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Εξηγήσεις από την περιφερειακή αρχή και προσωπικά από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Ιωάννη Τσακνάκη, θα ζητήσουν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει με δημόσιες αναφορές τους.

Το θέμα με το ανοιχτό μικρόφωνο του Αντιπεριφερειάρχη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπου ο κ. Τσακνάκης ακούστηκε να μιλάει για σπάσιμο έργου στα δύο, έχει προκαλέσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων με τις παρατάξεις Κασαπίδη- Ζεμπιλιάδου να προσυπογράφουν κοινό αίτημα για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Έτσι η πρόσκληση που έφτασε την Πέμπτη για την επόμενη συνεδρίαση η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 7μ.μ., έχει ως πρώτο θέμα συζήτησης τον έλεγχο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αντιπολίτευση θα ζητήσει την αποπομπή του Ιωάννη Τσακνάκη από τη θέση του εφόσον δεν καλυφθεί από τις εξηγήσεις που θα λάβει.

Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας: Καταψηφίσαμε την επαίσχυντη αυτή συμφωνία για την Τηλεθέρμανση  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που έγινε την Πέμπτη 17/10 με θέμα την λειτουργία της

Read More »

“Μην τα ξαναλέμε” – Ραδιοφωνικό ένθετο στην εκπομπή “Ζουν Ανάμεσά μας” με τους Αντώνη Πουγαρίδη και Βασίλη Σκουλάκη (18/10/24)

Εγκαινιάστηκε σήμερα Παρασκευή 18/10, το νέο ραδιοφωνικό ένθετο της εκπομπής “Ζουν Ανάμεσά μας” με τον Αντώνη Πουγαρίδη, που φιλοξενεί τον Βασίλη Σκουλάκη, HR της KEYVOTO,

Read More »
X